Klantreacties - AdviesBrigade
Home  /   De Praktijk  /   Klantreacties

Wat vinden onze klanten?

Klantreacties

De ervaringen  van het bestuur van ‘t Huukske:

Als buurthuis in eigen beheer zijn we de afgelopen jaren met z’n allen druk bezig geweest om het buurthuis draaiende  te houden, de ruimtes op te knappen en om financieel onafhankelijk te worden. Dus keihard werken met z’n allen, waarbij tijdsinvesteringen van 10 tot 20 uur per week geen uitzondering waren. En dat alles vaak naast een reguliere baan, partner, kinderen en andere verplichtingen.

Geen wonder dus dat na 2½ jaar keihard  werken “de rek” eruit begon te raken en we het risico gingen lopen dat meerdere mensen met belangrijke kerntaken af dreigden te haken door overbelasting.  En we hadden geen vervangers achter de hand, die bereid waren net zoveel tijd en energie in het buurthuis te stoppen. Met dit voor ons niet oplosbare probleem zijn we  in contact gekomen met de Advies Brigade.

In plaats van een pasklare oplossing hebben ze ons anders naar ons buurthuis, naar onze missie en naar onze manier van organiseren leren kijken. Het idee om meer open te staan voor de kwetsbaren in onze wijk en ons buurthuis een plek laten zijn waar zij zich kunnen organiseren en waarbij de hen ondersteunende  organisaties  betrokken kunnen worden, was de winst die de contacten met de adviesbrigade ons heeft opgeleverd. Daardoor kunnen we voor een breder draagvlak in onze buurt zorgen en dat vervolgens gebruiken voor het meer spreiden van de beheerstaken.

Bedankt adviesbrigade dat jullie ons op dit spoor hebben gebracht.

Voorzitter ’t Huukske.Reactie Stichting Diagonaal

Stichting Diagonaal is erg geholpen met de ondersteuning door de Adviesbrigade. Daarmee wordt toch een bijzondere expertise in huis gehaald. De Adviesbrigade plaatst onze passie in een realistische context: bedrijfsmatig werken in een maatschappelijke organisatie. De brigade zet haar eigen (bedrijfs-)netwerk volop in ter ondersteuning en uitbreiding van de actieradius en de slagvaardigheid van de stichting Mede door deze ondersteuning kan uiteindelijk ons bestaansrecht omgebouwd worden naar bestaanszekerheid.